4 aktivity na Halloween v Genially

Strašidla, pavouci, vyřezávané dýně, duchové ... Oprášit tak pavučiny ze slovní zásoby týkající se tohoto období. Máme pro vás 4 geniální aktivity, které musíte s vašimi studenty vyzkoušet.

4 aktivity na Halloween v Genially

Strašidla, pavouci, vyřezávané dýně, duchové ... To vše a mnohem více je spojováno s původně keltským lidovým svátkem. Máme pro vás čtyři Genially aktivity, které můžete s vašimi studenty vyzkoušet. Oprášit tak pavučiny ze slovní zásoby týkající se tohoto období.

1. Halloween interaktivní generátor obrázků 

Aktivita, kdy se studenty můžete procvičit popis obrázků, které uvidíte na obrazovce. Můžete vymyslet třeba i příběh, proč jsou tyto obrázky ukázané spolu. Hranice nápadům neklademe. 

2. Halloween - hledání strašidelných rozdílů 

Hledejte se studenty rozdíly na strašidelném hřbitově. Procvičíte slovní zásobu, bystrost studentů a nejspíš se při hledání i dost zapotíte

3. Halloween - hledání obrázků 

Aktivita skvělá na procvičení umístění předmětů na obrazovce - nahoře, dole, vpravo, vlevo - tak schválně, komu to opravdu nedělá problém? 

 

Videokurz Geniální Genially 2.0

Naučte se vytvářet atraktivní výukové materiály, které vaše studenty oslní! Genially nabízí nespočet úžasných možností a může trvat týdny se jimi prokousat.
Vy to díky kurzu zvládnete za jedno odpoledne.

Více informací o videokurzu Geniální Genially

4. TIP od Jany Sommerville - Happy Halloween

Hravá aktivita pro angličtináře plná nových slovíček a jako bonus hledání strašidelných rozdílů. 

TIP! Pusťte si něco strašidelného 🍿

Mrkněte na YouTube, kde se můžete se studenty podívat na tématická videa, najděte si třeba The Addams Family nebo nějaký horor. Dejte svým studentům příjemný úkol a to sestavení halloweenského playlistu, kterým si zpestříte následující hodinu. My bychom do playlistu určitě zařadily Thriller od Michaela Jacskona.  

A pokud se neradi bojíte. Tak si pusťte halloweenské výukové video od Hany Hrubé. A rovnou si doma sestavte kostlivce z těstovin. 

Trick or Treat - aktivity do hodin jazyků 👻