Vyfoť, co máš v bytě - strange.garden nástroj, který chceš vyzkoušet

Překvapte svoje studenty kreativní a jednoduchou aktivitou. Budou vám stačit mobilní telefony s fotoaparátem a dobrý nápad. Strange.garden je tady.

Vyfoť, co máš v bytě - strange.garden nástroj, který chceš vyzkoušet

Strange Garden je otevřený generátor společných koláží, který můžete použít jako zábavnou a poutavou aktivitu k zahájení lekcí, jako icebreaker nebo k brainstormingu. Navíc vás bude bavit a vaše studenty taky. Ať už jednotlivce či skupiny, ať už ve třídě či online.

Nástroj strange.garden funguje bez registrace, je zdarma a velmi snadno se ovládá. Vše nastavíte vy jako lektořo - název, pozadí, soukromí a případně i časovač. A zmáčknete tlačítko create/vytvořit.

Objeví se vám QR kód, který nasdílíte se studenty, ti si kód načtou a začnou plnit daný úkol. V zadání se vám meze nekladou - co máte v kabelce, lednici, oblíbený plyšák, školní pomůcky, oblíbená kniha, dnešní ponožky...  

náhled toho, jak to vypadá u studenta na telefonu. Po načtení QR kódu stačí zmáčknot žlutý nápis strange.garden a otevře se příslušná stránka na které rovnou může fotit 

Stránka umí moc prima ořezávat předměty a vy jako lektor s nimi můžete hýbat a třeba je různě přeskupovat podle vámi zadaných kritérií.

Nejlepší zdroje a inspiraci do vašich online lekcí najdete u Digitálních lektorů.

Třeba naši tabulku s 200 zdroji, kterou má každý, kdo si od nás kdy něco pořidil k dispozici v členské sekci

A co vy a strange.garden, běžíte tuto stránku vyzkoušet?

videonávod jak na strange.garden, kterým Ivana převapila Hanku