Proč využít online vzdělávací platformu Study Hub

Study Hub je skvělé řešení pro lektory, kteří hledají nové studenty, chtějí se zviditelnit bez vlastního marketingu a/nebo touží po větší přehlednosti a organizaci svých stávajících lekcí. Spoluzakladatelé Study Hub v článku shrnuli, jak platforma funguje a jaké problémy za vás vyřeší.

Proč využít online vzdělávací platformu Study Hub

Study Hub je skvělé řešení pro lektory, kteří hledají nové studenty, chtějí se zviditelnit bez vlastního marketingu a/nebo touží po větší přehlednosti a organizaci svých stávajících lekcí. Spoluzakladatelé Study Hub v článku shrnuli, jak platforma funguje a jaké problémy za vás vyřeší.

Online vzdělávací platforma Study Hub vznikla krátce po vypuknutí Covidu. Její spoluzakladatelé vytvořili skvělé místo, kde se propojují lektoři a studenti z celé České republiky. Nás, Digitální lektory, tato platforma hodně zaujala, protože skvěle řeší problémy velké spousty kolegů, jazykových lektorů: jednoduché získání nových studentů, přehlednost materiálů, organizace lekcí, žádné provize, vlastní nastavení ceny. Vlastně v tom není žádný háček, a to se nám líbí! Proto jsme se Study Hub začali spolupracovat. Podívejte se na náš rozhovor se spoluzakladateli Patrikem a Štěpánem a přečtete si článek, ve kterém nám shrnuli, jak platforma Study Hub funguje.

Co je to Study Hub?

Jsme online platforma Study Hub, která vznikla proto, abychom poskytli příjemné doučovací prostředí pro lektory a žáky z celé České republiky. Propojujeme lektory a studenty z celé České republiky. Pro studenty jsme vytvořili přehledné tržiště s lektory, kde si mohou zobrazovat jednotlivé profily lektorů a domlouvat si doučování. Pro lektory pak vytváříme systém pro správu doučování od A do Z.

Zaměřujeme se na doučování veškerých školních předmětů, cizích jazyků a praktických dovedností. Mimo to připravujeme žáky na různé druhy přijímacích zkoušek nebo na maturitu. Doučovat se u nás může každý, kdo potřebuje pomoci. Nejčastějšími zákazníky jsou studenti základních a středních škol.

Pro jaké lektory je Study Hub?

Pokud jste zkušený lektor s vlastní klientelou, tak výhody Study Hub můžete využít na maximum. Vyvíjíme totiž systém, kde si lektoři spravují své zákazníky, čas, finance a celkovou agendu spojenou s doučováním. Vše najdou přehledně na jednom místě. To znamená, že už odzvonilo složitému domlouvání a přesouvání lekcí, například pomoci e-mailu nebo po telefonu.

Study Hub je ale samozřejmě i pro začínající lektory nebo vysokoškolské studenty, kteří si chtějí přivydělat nebo nabrat zkušenosti v oblasti doučování.

Aktuálně jsme v České republice, ale na září chystáme expanzi na slovenský trh. Budete mít tedy možnost oslovit další studenty.

Co získáte, pokud se Study Hub budete spolupracovat?

- Poskytneme Vám ochranu v případě náhlého zrušení lekce pár minut před začátkem, takže nepřijdete o odměnu a ušetříte si nepříjemné komplikace.

- Momentálně nepřijdete ani o jednu korunu Vašeho zisku. Jako zainvestovaný start-up poskytujeme náš systém stále zdarma.

- Získáte komplexní nástroj pro správu lekcí, studentů a rezervační systém.

- Funkce jako interní messenger nebo úložiště pro výměnu souborů.

- Možnost plánování lekcí a získání dlouhodobého naplánovaného příjmu.

- Hledáte způsob, jak se zviditelnit? Každý lektor na Study Hub má svůj unikátní lektorský profil, který jednoduše využívá k vlastní propagaci. Vytvořte si svou „vlastní webovou stránku“ během několika vteřin.

- Možnost se zapojit a podílet se na tvorbě lektorské komunity.

V rámci Study Hubu se snažíme s lektory pracovat a posouvat je. U nás nejste jedním z mnoha lektorů. Zakládáme si na osobní komunikaci, rychlém řešení případných problémů a budování komunity pro lektory. Velmi oceníme jakékoliv podněty, se kterými lektoři přijdou.

Jak platforma vypadá?

Podívejte se na rozhovor s Hankou, Patrikem a Štěpánem. Dozvíte se, jak platforma Study Hub funguje a jak vypadá.

Jak začít?

Pokud jsme Vás zaujali, napište nám na lektori@studyhub.cz a domluvte si s námi videohovor, rádi se s Vámi setkáme.

Team spoluzakladatelů platformy Study Hub