3 tipy, jak využít konec roku jako lektor na volné noze

První tip se zaměřuje na fakturaci a plánování lekcí, druhý poskytuje rady pro finanční a administrativní správu, zatímco třetí nabízí tipy na úspěšný newsletter pro komunikaci se stávajícími a budoucími klienty.

3 tipy, jak využít konec roku jako lektor na volné noze

Jestli v novém roce chceme zažít nějakou změnu, je třeba o tom přemýšlet už teď před koncem roku. Víme, že nás jako lektory na volné noze často tlačí administrativní i finanční bota. Víme, že odučit si lekci je vlastně na naši práci to nejlehčí. A tak vám přinášíme 3 tipy, které můžete využít. Ten první vám pomůže s fakturací i plánováním vašich lekcí, ten druhý vás začínající i zkušené lektory uvede do tajemství peněz i administrativy a třetí vám dá v 5 minutách pár tipů, jak na úspěšný newsletter, který se můžete dostat pod kůži vašim stávajícím i budoucím klientům.

Flowlance 

Nový rok je ideální moment na novoroční předsevzetí a hlavně na to začít s novým nástrojem pro správu lekcí. Budete tak mít kompletní přehled vašich výdělků za celý rok 2024 už od samého začátku. No nezní to krásně? A hlavně - je to opravdu snadné. Výzva je ZDARMA, není to klasický kurz, je to spíš společná podpora v příjemné společnosti. Nebude náročná, jde hlavně o vzájemnou podporu, motivaci a rychlé praktické rady. V naši členské sekci najdete krátká návodná videa a ve facebookové skupině budeme (spolu)pracovat. Těšíme se! 

Přidej se do výzvy tady

Zaregistruj se na Flowlance klidně už dnes TADY a od ledna si s námi začni dělat pořádek ve svých lekcích a studentech ZDE.

Baví vás naše nápady? Dejte nám vědět! Chcete si ulehčit lektorský život?

Mrkněte se po našich e-boocích plných aktivit. 

kompletní nabídka Digitálních lektorů

Podnikatelská administrativa

Tento videokurz, který pro nás natočila profesionálka Lucie Krausová, byste si rozhodně do nového roku neměli nechat ujít. Každý rok ho bude aktualizovat a už teď v něm můžete najít novinky na rok 2024.

aktuality pro rok 2024 s vámi sdílíme i zde, neměly by vám uniknout

Mějte své finance a veškerou administativu pod kontrolou. Udělejte si pořádek v tom, kdy je potřeba platit sociální a zdravotní (a kolik), co to je důchodové připojištění, zda je potřeba platit si nemocenskou, co to je DPH a kdy ho platit, kdy a jak se stát identifikovanou osobou, jak správně fakturovat, atd. Pokud v těchto termínech stále tápete, nechte si poradit. Za necelé 2 hodiny budete mít ve všem jasno a budete přesně vědět, jaké změny nás v roce 2024 čekají. Videokurz najdete ZDE.

Jak na lektorské newslettery

Co takhle od nového roku začít s posíláním newslettrů pro vaše studenty? Newslettery mají tu velikou výhodu, že je nesežere nenasytný algoritmus sociálních sítí a můžete si jejich pomocí budovat svoji komunitu - pěkně krok po kroku a konzistentně.

 6 tipů od nás přihoďte k těm mnoha obecným radám, které najdete na internetech (a jsou dobré, samozřejmě).

6 minutové video bylo součástí Adventního kalendáře naruby 2023.

Koncentrované know-how pro opakované použití

Vyberte si z praktických návodů a balíčků aktivit, ke kterým se můžete kdykoli vracet. Pro vaše lepší online lekce a nadšené studenty. E-booky plné aktivit do vašich lekcí. Příprava na pár kliknutí.